Jahodové řezy dr.Oetkera

Ingredience:

3 balíčky jahodového pudinku, 120g mletého cukru, 5 vajec, 1/2 prášku do pečiva, 1 balené krému v sáčku dr. Oetker, 1 balení tmavé čokoládové polevy, 1 piškoty, rum, jahody v konzervě, 2-3 lžíce cukru do krému, 2 dcl mléka do krému, džem na potření piškotu.

Postup:

Z mléka, cukru a krému dr.Oetker si vyšleháme tuhý krém, který dáme do lednice na dobu, než upečeme piškot.
Vajíčka s jahodovými pudinky, cukrem a práškem do pečiva vyšleháme do pěny ve šlehači a nalijeme na pekáček vystlaný pečícím papírem. Pečeme zvolna, asi 20 minut, ale dáváme pozor. Po úplném vychladnutí potřeme džemem, naskládáme na něj piškoty a jahody a pokapeme šťávou z kompotu smíchanou s rumem. Potřeme krémem, polijeme čokoládou a dáme vychladit do lednice.