Kávový se šlehačkou a višněmi

Ingredience:

6vajec, 300g cukr, vanilkový cukr, 90g polohrubé mouky, 90g škrobové moučky, 1 lžička prášku do pečiva, 1 lžička skořice, 2 lžíce instantní kávy, 1 -2 sklenice vypeckovaných višní (kdo má rád,dá 2), 3,5 smetany na šlehání (po 25ml), velká tabulková čokoláda na hobliny (200g), kočičí jazýčky na ozdobu (nebo dle fantazie)

Postup:

Vejce vyšlehat s 6 lžícemi horké vody a s cukrem do pěny, Mouku,škrob, prdopeč a skořici prosát do hmoty a vmíchat, Přidáme instantní kávu,a promícháme.
Nalejeme do vymazané a vysypané formy (nebo vyložené papírem) a pečeme cca při 200°C .
Vychladlý korpus prokrojíme 2x,promažem vyšlehanou šlehačkou se ztužovačem (cukrem dle chuti),posypeme vypeckovanými vyšněmi.Další patro stejně.Sesazený dort obmažeme šlehačkou a oblepíme hoblinkami z čokolády (já je dělám škrabkou určenou na brambory)
Kolem dortu nastříkáme šlehačkové pusinky, zapíchneme jazýčky, a doprostřed nasypeme hoblinky z čokolády