Gnocchi Pomodori

Ingredience:

500 g italských gnocchi, 1 plechovka sekaných rajčat, 150 g anglické slaniny, 150 g šunky, 6 větších žampionů, 1 cibule, 3 stroužky česneku, 1 lžička oregana, sůl, pepř, olej, parmazán na posypání

Postup:

Cibuli nakrájíme na proužky a osmahneme na trošce oleje.
Po chvilce přidáme kostičky anglické slaniny a šunky a opečeme do zlatova.
Přisypeme plátky žampionů a rozetřený česnek, lehce osolíme a opepříme. Chvilku restujeme a vlijeme sekaná rajčata.
Nakonec zasypeme oreganem a ještě trochu povaříme.
Směs vlijeme na uvařené gnocchi a posypeme na drobno nastrouhaným parmazánem.

Poznámka:

Místo gnocchi můžeme zvolit jakékoliv těstoviny.