Jahodové kostky bez pečení

Ingredience:

Všechny je určitě znáte, ale pečené. Já letos zkusila rychlejší variantu. Cukrářské piškoty 1 - 1,5 balení menší, 20 dkg jahod, 1 šlehačka na šlehání 33%, 1 želatinový ztužovač Dr. Oetker, cukr dle chuti, želatina

Postup:

Napřed najdeme vhodnou nádobu, třeba plastovou misku, jako v mém případě.
Na dno misky si naskládáme cukrářské piškoty, můžeme je potřít jahodovou marmeládou, ale já radši nepotírala, aby mě na tom držel ten vršek!!
Ušleháme šlehačku do tuha, jahody rozmixujeme s cukrem podle chuti a zamícháme do ušlehané šlehačky, připravíme si podle návodu želatinový ztužovač a zamícháme ho do šlehačky s jahodama.
Hmotu nalijeme na piškoty a dáme ztuhnout do lednice. Pak povrch polejeme želatinou.