Kuřecí po chalupářsku

 

Suroviny:

4 plátky kuřecího masa, sůl, pepř, mletá paprika,
olej, 1 cibule, kousek pórku, 8 žampionů, 1 dcl vývaru, 
100 gr pikantní klobásky, 3 pol. lž. kečupu,
100 gr sterilované kapie /nakrájené na proužky/
worchester, oříšek másla

Postup:

Nenaklepané plátky masa osolíme, opepříme a posypeme sladkou mletou paprikou, které zprudka opečeme na oleji na pánvi doměkka.
Pak maso vyjmeme a do výpeku, který můžeme zjemnit oříškem másla vsypeme cibuli nakrájenou na půlkolečka, naplátkované očištěné žampiony, na kolečka nakrájený pórek a klobásku, kečup, kapii, worchester, malinko přisolíme a podlijeme trochou vývaru.
Směs opékáme dokud se přebytečná voda neodpaří, pak vložíme plátky masa a směsí je obalíme.
Podáváme s jakkoliv upravenými bramborami, ale výtečné je to i s chlebem a čerstvou zeleninou.

převzato z toprecepty.cz