Těstoviny s klobáskou a cherry rajčátky

POTŘEBNÉ PŘÍSADY 

2 stroužky česneku, Těstoviny , 2 lžíce panenského olivového oleje, 2 nožičky klobásky (v původním receptu je klobáska salsiccia - mně postačila i Siofok), 100 ml vína (já jsem dala červené - nezapomeňte pokud dáte špatné víno ​​i výsledné jídlo bude špatné) , cherry rajčátka cca 10 ks, sůl a mčk podle chutě - záleží na klobásce

 POSTUP PŘÍPRAVY

 Oloupeme česnek, překrojíme na půlky a odstraníme zárodek klíčků. Následně nakrájíme na plátky.Na 2 lžičkách oleje osmahneme česnek cca minutu a následně ho z pánve odstraníme. Z klobásky odstraníme střívko a vnitřek rozebereme. Přidáme k česneku a osmahneme cca. 4 min.Potom přidáme víno a vaříme do odpaření.Rajčinky rozkrojíme na půlky a přidáme do pánve. Zahříváme 2 min. Přidáme uvařené a scezené těstoviny a ihned podáváme.

 

převzato z mimibazar.sk