Iblizova pochoutka
Ingredience:
500 g hovězího masa, 200 g jemného párku, 2 cibule, mletá sladká paprika, 3 lžičky hořčice, pepř, sůl, 3 sterilované okurky, sádlo, hladká mouka
Postup:
Na tuku zpěníme dorůžova cibuli, přidáme papriku a na kostky nakrájené maso. Opečeme, osolíme, opepříme, zaprášíme moukou a zasmažíme.
Trošku podlijeme vodou a za občasného promíchání dusíme pod pokličkou doměkka. Podle potřeby podléváme.
Párek rozkrájíme na kolečka a zprudka je opečeme na rozpáleném tuku.
Do šťávy k měkkému masu přimícháme hořčici a opečené párky.
Porce na talíři posypeme na kostičky pokrájenými okurkami.
Můžeme podávat s rýží, knedlíkem, těstovinami nebo pečivem.
převzato z mamincinyrecepty.cz