Pečený hermelín

Ingredience:

4 hermelíny, 10 dkg turistického salámu, 2 rajčata, 1 paprika, 1 větší cibule, 4 lžičky ostrého kečupu, koření dle vlastní chuti, 4 lžičky, plnotučná hořčice, špetku soli a pepře

Postup:

Hermelíny podélně rozkrojíme na 3 plátky jako dort. Spodní díl potřeme plnotučnou hořčicí, poklademe na něj tenká kolečka cibule, salám a plátky rajčete. Okořeníme podle chuti. Přidáme další díl, který potřeme ostrým kečupem na něj dáme papriku, rajče a salám. Opět okořenit. Přiklopíme poslední vrstvu a spíchneme párátky. Pečeme v troubě asi 7-10 minut. Hotový sýr se lehce rozteče a chutě se spojí. Podáváme s čerstvým chlebem a zeleninou nebo s vařenými brambory a salátem.